Turno kolesarstvo

Spodnja in zgornja Savinjska dolina z okolico ponuja mrežo kolesarskih izzivov na različnih ravneh, tako da se lahko ture odlično prilagajajo našim fizičnim sposobnostim in dnevnim ambicijam.

Premoremo, panoramske ceste, ceste v neokrnjeni naravi, samotne poti, ki vodijo v visoki gorski svet in vam jih bomo z veseljem razkrili, ko bomo načrtovali naše dogodivščine na dveh kolesih. V neokrnjeni naravi savinjske doline so gorsko kolesarske priložnosti bolj namenjene sprostitvi. Blažji klanci in presežek zanimivosti, ki jim kraljuje reka Savinja, nas kar silijo k postankom in pozornemu opazovanju lepote narave, ki je podlaga vsemu kar doživljamo v tem prostoru.

Številne kolesarske poti, ki so po pravilu speljane mimo najlepših kotičkov in nudijo užitke tako rekreativcem, kot tudi ljubiteljem gorskega kolesarjenja. Rekreativci bodo navdušeni nad lahkotno, igrivo izpeljavo poti ter majhnimi višinskimi razlikami, izkušenejše pa bo očarala raznolikost poti, speljanih po hladnih gozdovih, bližini rek in potokov. Prav vsi pa še dolgo ne bodo pozabili kolesarjenja ob vznožju savinjskih dvatisočakov.

Vas mika iskanje skritih kotičkov stran od mestnega vrveža? Kolesarjenje po kolovozih in brezpotjih doline je tako kot naša termalna voda balzam za telo in dušo. Pošljite povpraševanje in z veseljem vam pripravimo željeni program!